Activitats a Orly Garden Happy Village

- Dec 12, 2018-

"Flors d'albercoc, la felicitat arriba ..." El 9 de desembre, Happy Village, que es troba a la ciutat de Huizhou, on podeu escoltar i veure la felicitat a tot arreu. Encara que era a principis d'hivern, el poble feliç encara estava ple de vitalitat. Sota el sol càlid, a banda i banda de la carretera al poble, o entre les pastures dels camps, les flors vermelles i brillants són totes flors, i els girasols són fragants, i els turistes han pres fotografies amb les flors, que és bella i afegeix un femení a principis d'hivern. Per deixar un meravellós menmari al començament de l'hivern, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. de micro switch també va organitzar una feliç activitat turística al llarg d'aquest dia.

Acabem d'arribar a l'ajuntament de Orly Garden, vam veure un gran tros de flors petites plenes de terra, tots comptem per fer fotos amb flors.

1_副本


Després de la foto, vam començar a construir els jocs. Tothom va fer tot el possible per participar a l'edifici del grup. Les activitats de construcció del grup es van dividir en tres parts, el globus de clip retroil·laborat PK, el PK de globus i el joc de sit-down del cercle.


4P(7@~S(}5TZ@ID67HQ`[@5_副本


En el procés de les activitats, els membres de l'equip han de confiar i cooperar entre ells per guanyar la competència. El que ens va tocar va ser el resultat de la victòria i el procés de llàgrimes i persistència.


Un parell de:Micro Switch Shipping to USA Següent:Definició del micròfon impermeable