Interruptor de pressió d’aire

- Feb 10, 2020-

El commutador de pressió d'aire, també conegut com a interruptor de pressió d'aire, és un dels disjuntors de circuit. És un commutador que es desconnecta automàticament quan la corrent supera la corrent nominal del circuit.


El commutador de pressió d’aire és un aparell elèctric molt important a la xarxa de distribució de baixa tensió i al sistema d’accionament d’energia. Combina funcions de control i de protecció múltiples.

air pressure switch

A més del circuit de contacte i trencament, pot protegir el circuit o els equips elèctrics en curtcircuit, sobrecàrregues greus i sota tensió, i també es pot utilitzar per arrencar amb freqüència el motor.

Quan la línia es sobrecarrega, el corrent de sobrecàrrega no pot fer l’acció de desplaçament electromagnètic, però pot fer que l’element de calor produeixi una certa quantitat de calor, provocant que la banda bimetàl·lica s’escalvi doblega cap amunt, empenyi la palanca per separar el ganxo de la resclosa i, a continuació, trencar el contacte principal, tallar el poder.


Quan el curtcircuit de la línia o el corrent de sobrecàrrega greu, el corrent de curtcircuit sobrepassa l’activació instantània del valor de corrent establert, el desplaçament electromagnètic genera prou succió, tira l’armadura i colpeja la palanca, de manera que el ganxo al voltant d’un seient de l’eix cap amunt i se separi. des del pany. El bloqueig en reacció sota l’acció de la molla, després s’apaga l’alimentació.


Un parell de:Aspirador i microinterruptor Següent:Microinterruptor en deshumidificador