Pot micro interruptor bàsic aplicada en ascensors

- Feb 27, 2021-

Es poden utilitzar micro interruptors bàsics en ascensors?

Els ascensors també s'anomenen ascensors i es poden trobar en edificis de diverses plantes. Són sistemes que han transportat passatgers d'una planta a una altra en un edifici com aquest. No intenten caminar manualment d'un pis a un altre, sinó automatitzar el procés allà per assegurar-se que les persones no estan estressades. Sempre tenen una funció que s'ha d'activar o un botó que el rol ha de prémer. Cal destacar que l'ascensor no només porta persones. Per contra, el transport de mercaderies (càrrega) també es pot transportar dins de cada planta. A mesura que passa el temps, aquesta tecnologia sembla millorar i millorar.


El primer que has de recordar dels sistemes d'ascensors és que sempre tenen botons i sistemes de bloqueig de portes. Això vol dir que amb el clic d'uns quants botons, poden començar a funcionar com s'esperava. Quan es tracta de microinvolucs que fan que els ascensors funcionin, és com el cervell darrere d'aquestes funcions (panys de portes i botons). En definitiva, el micro interruptor s'utilitza per alimentar el pany de la porta de l'ascensor. També es poden utilitzar com a botons per activar determinades funcions o funcions.

 

Com funciona això?

Al llarg dels anys, els ascensors s'han utilitzat en grans organitzacions amb diferents oficines. El problema és que la majoria de la gent ni tan sols entén com es construeix la seva funcionalitat, i molt menys qualsevol dels seus components. El fet és que aquestes aplicacions han ajudat amb èxit a les persones a automatitzar o facilitar les persones de cada planta de l'edifici. Sense la seva existència, això seria impossible. Per descomptat, si tens ascensor, no hi ha dubte que t'ha d'interessar entendre com funciona l'ascensor?


Un dels components més crítics d'un ascensor és el micro interruptor. Malgrat la seva petita escala, la seva funció i funció difícilment es poden sobreemfasar o ignorar de cap manera. No us heu de preocupar, perquè aquest article us assegurarà una explicació detallada d'aquesta situació. Es revelarà com funciona el micro interruptor en el sistema d'ascensor.

Per primera vegada, tindreu una comprensió en profunditat de com construir aquestes aplicacions pesades per fer-les funcionar. L'avantatge d'aquest tipus de coneixements és que t'ajudarà a saber com reparar l'ascensor en determinades zones que semblen problemàtiques. Aviat descobrireu que aquest és un dels temes més fàcils d'entendre.
 

Com funciona el micro interruptor bàsic en aquest sistema?

La mida del micro interruptor és molt petita. No obstant això, és possible que us pregunteu que té un paper vital per garantir que el sistema d'ascensors funcioni com s'esperava. Per exemple, se sap que aquests interruptors s'utilitzen com a sensors o detectors. Per tant, només ens referim a la capacitat de detectar canvis en el sistema d'ascensors i activar certes funcions. Per exemple, quan algú entri a l'ascensor, serà portat a un pis específic d'un edifici de diversos pisos. Un cop arribi, no cal prémer més botons, perquè la porta s'obrirà i el deixarà sortir.

 

Aquesta és la funció del micro interruptor a la feina. Detecta o detecta quan arriba a terra. Per tant, s'encarrega d'obrir i tancar les portes d'aquests ascensors. És a dir, el micro interruptor obrirà automàticament la porta de l'ascensor. Tot això es pot fer prement uns quants botons. Si el sensor no està activat, sempre serà difícil saber si heu arribat a la destinació en aquesta planta.

Això es deu al fet que quan es prem el botó per indicar el pis al qual es vol anar, s'encarrega de comprovar si s'ha arribat al terra.

 

Funció de botó de micro-commutador

A més d'actuar com a sensor o detector en un ascensor, el micro interruptor també es pot utilitzar com a botó. S'encarreguen d'enviar els senyals correctes a altres components, ajudant així a alimentar el sistema d'ascensors. Per exemple, quan aneu a un pis específic de l'edifici a través d'un ascensor, es premin alguns botons.


S'utilitza per especificar el pis específic al qual voleu anar. El botó està alimentat per un micro interruptor. S'encarrega d'enviar senyals de corrent a diverses parts per ajudar al sistema d'ascensors a funcionar com s'esperava. Sempre que els botons de l'ascensor no funcionin com s'esperava, sabeu que un o altre del micro interruptor ha fallat.

Quan el botó de l' ascensor no funciona correctament, sempre és el primer component a marcar. Això es deu al fet que, a més d'actuar com a sensor, també pot ajudar que els botons funcionin com s'esperava.

 

Com passa això realment?

Quan es tracta de saber com funciona un micro interruptor dins d'un sistema d'ascensor, la majoria de la gent se sol confondre. Això no és difícil d'entendre de cap manera, ja que aviat ho sabreu a continuació.

Aquests interruptors poden mantenir la posició de contacte oberta o tancada en diferents períodes de temps. Quan els contactes estan tancats, es pot permetre que el corrent flueixi a través de les diferents parts d'aquest sistema d'elevació, alimentant-lo així. Tan aviat com premeu els botons i el sistema comenci a funcionar, sabeu que els contactes estan tancats.


D'altra banda, un cop l'ascensor no funciona, vol dir que el corrent no flueix als seus diversos components. Aquest és un contacte obert o un estat de repòs. És l'estat predeterminat que els ascensors solen mantenir abans de prémer els seus botons.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd es compromet a produir tot tipus de micro interruptor impermeable, micro interruptor segellat, interruptor micro automàtic, micro interruptor, micro interruptor bàsic i interruptor de detecció. Com a fàbrica professional de micro interruptors a la Xina, hem establert relacions cooperatives a llarg termini amb clients mundials d'automòbils i electrodomèstics. Benvinguts al nostre lloc web per obtenir més informació sobre el micro interruptor:http://www.greetech.comOhttps://www.greetech-switch.com

 


Un parell de:Anàlisi del mercat intern de Micro Switch de la Xina Següent:Quant en sabeu dels micro interruptors per a les panys de les portes del cotxe