Precaucions en seleccionar els commutadors de pressió

- Feb 25, 2020-

Els polsadors de pressió s'utilitzen àmpliament a les indústries dels sistemes domèstics, comercials, d'automoció i refrigeració, i tenen un paper de control de protecció d'alta i baixa pressió. Huizhou Greetech Electronics vol compartir amb vosaltres les següents notes sobre la selecció dels interruptors de pressió.

1. Necessitat de la protecció contra explosions: la protecció contra explosions es divideix en tipus ignífug i intrínsecament segur.

2. Funció d’indicació: seleccioneu segons les instruccions del client.

3. Contactes: dividits en un contacte (una sortida) o dos contactes (dues sortides).

4. Valor de configuració i rang de pressió: el rang de configuració recomanat es troba entre el 30% i el 65% del marge de pressió, i també es pot establir entre el 15% i el 90% del marge de pressió.

5. Forma de connexió: dividit en ajustable o fix.

6. Si hi ha pulsacions: si la pressió té vibració o vibració, es necessita una vàlvula d’acceleració per suprimir els danys a l’instrument causats per la pressió pulsant.

7. Si escolliu un producte amb diafragma: Quan la corrosivitat, viscositat o temperatura és massa alta, heu de triar un producte amb un diafragma.

Pressure Switch

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. es compromet a produir tot tipus de microinterruptor impermeable, microinterruptor segellat, microinterruptor automàtic, microinterruptor, microinterruptor bàsic i interruptor de detecció. Com a fàbrica de microinterruptors professionals a la Xina, hem establert relacions de cooperació a llarg termini amb clients d’automoció i electrodomèstics de renom mundial. Benvingut al nostre lloc web per obtenir més informació sobre el microinterruptor: www.greetech.com/www.greetech-swtich.com.


Un parell de:Controlat cap endavant i invers del motor mitjançant microinterruptor Següent:Classificació de microinterruptor