Anàlisi del mercat intern de Micro Switch de la Xina

- Mar 25, 2021-

En comparació amb altres components electrònics, els micro interruptors s’han desenvolupat ràpidament en els darrers un o dos anys. Actualment, hi ha més de 100 fabricants de microinterruptors a la Xina i hi ha principalment a Suzhou, Wenzhou, Dongguan i Shenzhen i altres zones del sud-est de la Xina.

La indústria dels micro interruptors és una indústria totalment competitiva. Actualment, la Xina ha format un patró competitiu en què conviuen empreses amb inversió estrangera i empreses nacionals nacionals. Els fabricants nacionals de microinterruptors han d’afrontar la competència dels competidors nacionals i estrangers.

En els darrers anys, a mesura que els fabricants de microinterruptors de la Xina&# 39 han intensificat la millora de la qualitat dels micro interruptors, els micro interruptors es fabriquen cada vegada més a la Xina. El futur del mercat domèstic de micro commutadors serà molt prometedor, ja que les empreses nacionals milloraran la qualitat del producte i les capacitats d’innovació.

En els darrers anys, a mesura que el país ha promogut enèrgicament la localització de la fabricació d’equips, el microinterruptor comença a gaudir d’una àmplia aplicació. El micro commutador està rebent una nova oportunitat de desenvolupament pel bé del desenvolupament de la indústria electrònica.

Molts fabricants nacionals de microinterruptors ja estan a l’alçada de les millors marques internacionals. Diverses tecnologies patentades i diverses certificacions internacionals són molt completes. La qualitat i la reputació també han exercit molta pressió sobre aquestes grans marques. La indústria manufacturera de la Xina&no és pitjor que altres indústries.

Per exemple:

1. Zhejiang Yibao Technology Co., Ltd. és un fabricant especialitzat en el disseny, desenvolupament i fabricació d’interruptors electrònics i elèctrics, accessoris per a micromotors i motlles de precisió. Va ser fundada el 1998. Els productes produïts s’utilitzen àmpliament en electrodomèstics, peces d’automoció, equips d’oficina, Internet de les coses, instruments mèdics, instruments de mesura, equips de control industrial, etc.

Ha superat successivament la certificació del sistema de qualitat i gestió ambiental ISO9001, ISO14001, IATF16949; els productes han estat reconeguts per agències de seguretat de renom internacional i han obtingut certificacions UL, KEMA, TUV, ENEC, KC, CQC, CE i altres. Ara s’ha convertit en un proveïdor i soci estratègic de moltes marques de renom mundial. Lloc web:http://www.ibao.com.cn/

2. Switch-China Electronics Co., Ltd. se centra en la producció i venda de micro interruptors, micro interruptors impermeables, micro interruptors d'automòbils, interruptors d'alimentació, interruptors rotatius i altres productes. Els principals productes són la sèrie de microinterruptors, la sèrie d’interruptors impermeables, etc. L’empresa va ser fundada el 1995 i es troba a la zona de desenvolupament econòmic de Yueqing, província de Zhejiang, a la costa sud-est de la Xina. És un fabricant professional de commutadors que integra desenvolupament de productes, producció, vendes i servei postvenda. Els seus productes cobreixen més de deu països i àrees internacionals. Lloc web:https://gb.switch-china.com/


Micro-switch-and-air-purifier-greetech

3. Huizhou Huida Electromechanical Co., Ltd., TONELUCK s’ha centrat en el negoci dels interruptors de transferència electromecànica de precisió, desenvolupant i fabricant contínuament diversos interruptors de precisió per satisfer les necessitats d’electrònica de consum, comunicacions, electrodomèstics, automòbils, indústries industrials i mèdiques. .

TONELUCK té més de 35 anys d’experiència en commutadors de claus, més de 25 anys d’interruptors d’alimentació, més de 12 anys de micro interruptors i prop de 10 anys de sensors de pressió; per tal de donar suport al negoci dels commutadors, hem desenvolupat capacitats bàsiques integrades verticalment, com ara motlles de precisió, emmotllament per injecció / recobriment de plàstic, emmotllament de metalls, galvanoplàstia, producció automatitzada, proves d'aplicacions i altres tecnologies; i entre el 2001 i el 2007, una empresa conjunta amb empreses alemanyes i nord-americanes per produir actuadors d'automòbils, absorbint sistemes avançats de tecnologia i gestió, i acumulant molts anys d'experiència en investigació i desenvolupament i producció de peces d'automòbils.

El 2009, vam llançar el nostre dispositiu de bloqueig obligatori de bloqueig de porta de cotxe desenvolupat per si mateixos. De cara al futur, TONELUCK continuarà centrant-se en el negoci dels interruptors de precisió, components de commutació i accionaments per a automoció, i perseguirà resultats més destacats amb una actitud professional. Lloc web:http://toneluck.cn.global-trade-center.com/

4. Shanghai Qiaoheng Industrial Co., Ltd. va ser fundada el 1987. És una empresa de fabricació que integra R& D, producció i venda, centrada en la producció de components electrònics de precisió i vàlvules d’aire domèstiques i comercials i vàlvules d’aigua. L’empresa subministra components electrònics de precisió: micro interruptors, interruptors impermeables, pressostats de vent, pressostats d’alta i baixa pressió, soldadura amb interruptors de fil endollables; categories de vàlvules domèstiques i comercials: vàlvules proporcionals de gas intel·ligent, electrovàlvules de gas, electrovàlvules d’entrada d’aigua, vàlvules reductores de pressió, vàlvules de pols, panys electromagnètics, sensors de cabal d’aigua i altres productes i solucions.

Qiaoheng sempre s’ha adherit a la idea de desenvolupament de" Science and Technology" i té nombrosos dissenys de productes. L’empresa concedeix una gran importància a la construcció del sistema de gestió de productes R&i D i ha establert un laboratori certificat per UL. Els productes de l’empresa&# 39 han superat successivament UL, CUL, VDE, ENEC, AGA, KC, CE, CQC i altres certificacions de productes i ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, IATF16949 i altres certificacions de sistemes nacionals i internacionals i han pres la direcció a la indústria per aprovar l'avaluació del proveïdor del Centre Nacional de Proves de Gas de la classe A. Lloc web:http://www.qiaoh.com/

5. El focus principal de Huizhou Greetech Electronic Co., Ltd es centra en la producció i vendes de R GG; Els nostres productes inclouen micro interruptors, interruptors per a automoció, interruptors impermeables i antipols, interruptors de pressió, interruptors bàsics per a jocs, connectors de precisió per a automoció i diversos mòduls de control de contacte i components del sensor. El nostre component de control del sensor bàsic és una part vital en indústries com ara vehicles elèctrics, Internet de les coses 5G, articles per a la llar intel·ligents i automatització de la indústria 4.0.

Tots els productes de la nostra empresa han obtingut la certificació que compleix els estàndards de tots els principals mercats mundials i es venen a tot el món. Per mantenir el nostre màxim nivell de qualitat, els nostres productes han estat certificats amb el sistema de garantia de qualitat ISO9001 i IATF16949, sistemes de garantia ambiental ISO14001. L’empresa té el seu propi equip d’amplificadors R GG; D per a equips automatitzats, que desenvolupa i produeix independentment equips de producció i proves completament automatitzats. Tots els productes es fabriquen mitjançant proves de producció automatitzades per garantir la consistència de la qualitat i l’eficiència a gran escala.

Avui en dia, Greetech ha configurat un sistema complet de finestreta R GG; el sistema D i Produce inclouen: productes& procés R& D, utillatge precís, modelat per injecció, estampació i equips d'automatització R& D, muntatge de mercaderies& proves, etc.

Lloc web:www.greetech-switch.como béwww.greetech.com


G303A-micro switch

Hi ha molts tipus de micro commutadors. Hi ha centenars de tipus d’estructures internes. Segons el volum, es divideixen en ordinari, petit i ultra petit; segons el rendiment de protecció, hi ha tipus resistents a l'aigua, a la pols i a les explosions; segons el tipus de trencament, n'hi ha de tipus únic, de tipus doble i de tipus multiconnectat. La distància de contacte del microinterruptor és petita, el traç d’acció és curt, la força de pressió és petita i l’encesa i apagada són ràpides.

La velocitat de moviment del contacte en moviment no té res a veure amb la velocitat de moviment de l’element de transmissió. Els micro interruptors s’utilitzen per al control automàtic i la protecció de seguretat en equips que requereixen un canvi freqüent de circuits. S’utilitzen àmpliament en equips electrònics, instrumentació, mineria, sistemes d’energia, electrodomèstics, equips elèctrics, així com aeroespacial, aviació, vaixells, míssils i camps militars com els tancs s’han utilitzat àmpliament en els camps anteriors. Tot i que l’interruptor és petit, té un paper irreemplaçable.


Un parell de:No Següent:Pot micro interruptor bàsic aplicada en ascensors