Classificació de microinterruptor

- Feb 21, 2020-

El microinterruptor és una mena de petit commutador amb petits desplaçaments i molt sensible. Els microinterruptors generalment no tenen una mida fixa. Hi ha molts tipus de microinterruptors, amb centenars de milers d'estructures internes. Una anàlisi detallada de la classificació dels microinterruptors és la següent:

 

1. Segons el volum, hi ha tipus ordinari, mida en miniatura i mida subminiatura.

 

2. Segons la forma de ruptura, hi ha tipus de connexió única, tipus de doble connexió i tipus de connexió múltiple.

 

3. Segons el rendiment de protecció, hi ha tipus impermeable, tipus a prova de pols i tipus a prova d’explosió.

 

4, segons la capacitat de trencament, hi ha tipus ordinari, tipus corrent continu, tipus micro corrent, tipus corrent alt.

 

5, segons l'ús de l'entorn, hi ha tipus ordinari, tipus d'alta temperatura (250 ℃), ceràmics d'alta temperatura ultra alta (400 ℃).

 

6. Hi ha diversos tipus d’interruptor auxiliar de premsa, incloent-hi el tipus de botó, el rodet de canya, el corró de palanca, el tipus de boom curt, el tipus de boom llarg, etc.


micro switch Catalog

 

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. produeix una gamma completa de microinterruptors. Els productes s’utilitzen àmpliament en les indústries d’electrònica d’automoció i electrodomèstics. Hem establert relacions a llarg termini amb clients d’automoció i electrodomèstics de renom mundial. Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més detalls sobre micro switch: www.greetech.com/www.greetech-switch.com.


Un parell de:Precaucions en seleccionar els commutadors de pressió Següent:Interval de contacte de microinterruptor