Controlat cap endavant i invers del motor mitjançant microinterruptor

- Feb 24, 2020-

1: bateria, motor de corrent continu, microinterruptor de doble contacte (un botó augmentarà quan es pressioni un altre botó). Els dos contactes en moviment interruptor estan respectivament connectats als pols positius i negatius de la bateria, i els dos contactes normalment oberts i els contactes normalment tancats es connecten paral·lelament al motor.

 

2. També es pot realitzar mitjançant la combinació de petits relés i un interruptor únic.

 

3, mitjançant dispositius semiconductors.

 basic Micro Switch

El microinterruptor és un mecanisme de contacte amb un petit interval de contacte i un mecanisme d’acció ràpida. Utilitza un cop especificat i una força especificada per realitzar operacions de commutació. Està coberta amb una carcassa i té una palanca d’accionament a l’exterior. Petit, de manera que el nom és un microinterruptor, també conegut com a commutador sensible. El símbol de text elèctric és: SM.

 

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. produeix una gamma completa de microinterruptors. Els productes s’utilitzen àmpliament en les indústries d’electrònica d’automoció i electrodomèstics. Hem establert relacions a llarg termini amb clients d’automoció i electrodomèstics de renom mundial. Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més detalls sobre micro switch: www.greetech.com/www.greetech-switch.com.

 


Un parell de:Com funcionen els interruptors límit Següent:Precaucions en seleccionar els commutadors de pressió