Principi del commutador de detecció

- Mar 26, 2019-

Interruptor de detecció de copiadores i tapes de la impressora

 

Utilitzeu el commutador per detectar si la coberta està configurada correctament i enceneu de manera segura la copiadora i la impressora. Mitjançant un micro commutador subminiatura equipat amb un actuador de grau de llibertat d'alt perfil, el moviment de la coberta en un espai limitat es detecta amb precisió ajustant la potència i la carrera. Per exemple, el micro commutador subminiatura de Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. té sèries G3, G304, G6, G9 i altres.

 

subminiature micro switchDetecció de interruptor de rentat de rentavaixelles i rentadora

Utilitzeu el commutador per detectar si la coberta està configurada correctament i enceneu el rentaplats i la rentadora amb seguretat. El microinterruptor d’aquest tipus de producte és fàcil de mullar, de manera que utilitzeu un producte impermeable. Per exemple, el micro interruptor impermeable de Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. té sèries G3, G304, G5, G9 i altres.

 

waterproof micro switch


Com a fabricant professional de microinterruptors, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd es dedica a tot tipus de microinterruptors, com interruptors de diapositives segellats, interruptors de porta, interruptor de límit bàsic, etc. Els nostres productes són totalment aprovats per UL, CUL, ENEC i CQC .. Benvingut a contactar amb nosaltres per obtenir més informació.


Un parell de:Micro Switch Innovation Següent:Micro Switch Shipping to USA