Tens un micro interruptor que no funciona

- Jan 30, 2021-

De fet, la majoria d'equips i electrodomèstics no es poden fer sense micro interruptors. La raó és fàcil d'entendre. Això es deu al fet que aquests interruptors poden ser un dels més flexibles en funcionalitat en comparació amb altres formes d'interruptors que heu de trobar. El trobaràs en innombrables dispositius i dispositius. No només s'utilitzen per obrir i tancar aquests sistemes. A més, també tenen la capacitat de detectar o detectar els canvis que es puguin produir en el dispositiu.


Sobre la base de tots aquests beneficis, és possible que el micro interruptor no pugui funcionar com s'esperava. Aquest és un problema amb el qual la majoria de la gent se sent frustrada. Han estat endevinant el que podria estar malament amb el micro interruptor. La veritat no és tan complicada com creus.


El teu micro interruptor no funciona? Saps que hi ha moltes raons per fallades? En aquest article t'expliquem algunes de les avaries a les que has de prestar atenció en el micro interruptor.


Mal estat

Això és completament diferent de si la qualitat del micro interruptor és inferior. Sabies que els micro interruptors poden ser d'alta qualitat, però encara no funcionen com s'esperava? Potser t'estàs preguntant per què passa això. Per exemple, si els terminals del micro interruptor estan coberts de pols, és probable que afecti el contacte entre els equips o components de l'equip.

Aquesta és una de les raons per les quals veureu que els dispositius fallen constantment. Una altra raó és que els equips/eines correctes no es van utilitzar durant la connexió. Per exemple, quan el filferro s'ha de soldar a la terminal.


Error de connexió

Saps d'una manera de connectar el micro interruptor? Saps que això afectarà la seva funcionalitat? La majoria de la gent no entén com està connectat el micro interruptor. Crec que no hi ha cap manera especial de connectar aquests interruptors. Això està malament. Com qualsevol altre interruptor, tenen un mètode de connexió específic. Per exemple, heu d'entendre com connectar els cables entre els pols positius i negatius per utilitzar aquest tipus d'interruptors de manera efectiva.


Es recomana comprovar com dur a terme aquesta operació correctament abans d'intentar qualsevol connexió. La raó d'això és que una connexió incorrecta escurçarà la vida del dispositiu o l'equip. Això es deu al fet que el corrent serà anormal, afectant així la seva funció de moltes maneres.


No cometis l'error de connectar aquests interruptors sense cap coneixement sobre com funcionar. Això es deu al fet que podeu acabar danyant el dispositiu o el dispositiu més enllà de la reparació. Per descomptat, això pot significar gastar diners en reparacions. Per tant, és molt recomanable contractar professionals que entenguin la connexió dels micro interruptors per prestar serveis. Aquesta és una de les maneres més assegurades de fer que funcioni com s'esperava.Do you have a micro switch that is not workingInterruptor de baixa qualitat

Si no ho saps, els micro interruptors solen tenir qualitats diferents. Aquesta pot ser una de les raons per les quals alguns dispositius no poden funcionar com s'esperava. La construcció de l'interruptor terminal és un signe d'un interruptor de baixa qualitat. Algunes terminals no són prou fortes per suportar la pressió. Aquests es col·lapsaran amb el temps. A més, alguns interruptors tenen una estructura deficient. En aquest cas, els contactes de micro interruptors amb prou feines responen en qualsevol moment esperat. Pot semblar senzill, però pot determinar quan s'està executant el dispositiu.

La qualitat de qualsevol micro interruptor que compris és important. Això es deu al fet que quan sigui molt baix, decebrà. Tot i que hi ha diverses maneres de solucionar aquest problema. Per exemple, assegureu-vos de revisar sempre les ressenyes abans de decidir comprar a la botiga. Si el client està utilitzant i renunciant a comentaris positius, és probable que aquest tipus de micro interruptors siguin bons.


A més, intenteu preguntar al venedor algunes preguntes sensibles per assegurar-vos que obteniu el producte correcte. Aquest pot ser el cicle de vida del micro interruptor. Qualsevol persona amb un cicle de vida inferior a 5.000 ha d'evitar-ho. Això es deu al fet que no pot suportar la prova del temps.


Factor d'amortització

Els micro interruptors poden ser un dels interruptors més duradors entre altres interruptors. Un cop instal·lat, el seu potencial o capacitats durarà diversos anys sense cap problema. No obstant això, és important tenir en compte que, igual que qualsevol altre interruptor instal·lat en el dispositiu, també és susceptible de desgast. Quan això passi, el més probable és que no torni a funcionar com s'esperava. De vegades, és possible que trobeu algunes infraccions i incoherències en la funcionalitat.


El cicle del micro interruptor és d'uns 5 milions de vegades. Al llarg del cicle, només expressem el nombre de vegades que volem que el micro interruptor reboti cap enrere. En altres paraules, es pot considerar com l'hora en què l'interruptor pot canviar la posició de contacte per proporcionar o aturar el flux de corrent. Alguns cicles són 500.000 – 1.000.000.


Tot depèn del tipus de micro interruptor que utilitzis en aparells elèctrics o electrodomèstics. Això es deu al fet que si utilitzeu menys cicles, vol dir que pot deixar de funcionar al cap d'un període de temps. D'altra banda, un micro interruptor que s'ha dissenyat perquè milions de cicles amb prou feines deixi de funcionar.


Per tant, en funció de l'anterior, és obvi que hi ha diversos problemes que poden ser responsables que el vostre micro interruptor no funcioni com s'esperava. Si podeu corregir-los, hi ha totes les raons per creure que el vostre micro interruptor funcionarà al 100% sense cap decepció.


Per obtenir més informació sobre el treball de micro interruptors, podeu visitar el fabricant xinès de micro interruptors Unionwell ahttps://www.unionwellswitch.comper a més informació.


Un parell de:Quant en sabeu dels micro interruptors per a les panys de les portes del cotxe Següent:Tres interruptors micro importants en forns de microones