Efecte de la presa de botons polsadors en els electrodomèstics

- Mar 27, 2019-

L’interruptor polsador és una mena de commutador electrònic, només cal que el feu clic suaument quan l’utilitzeu i en deixar anar la mà, l’interruptor deixarà de funcionar. L’estructura d’organització interna es basa en la força de la metralla metàl·lica per realitzar l’encesa i l’apagat.


El microinterruptor s’utilitza àmpliament en electrodomèstics a causa de les seves reduïdes dimensions i pes, com ara el botó de TV, el botó del reproductor de DVD, el ratolí de l’ordinador, etc. Però l’interruptor del botó també té els seus inconvenients quan premeu moltes vegades l’interruptor. , farà que la fatiga metàl·lica de la metralla perdi elàstic i produeixi una fallada. Per tant, la majoria dels botons elèctrics són substituïts per cautxú conductor elèctricament, com ara teclats d’ordinador i comandaments a distància.

 

micro switch for home appliance


El polsador també es pot utilitzar per controlar electrodomèstics de petita potència com la il·luminació i el ventilador. L’interruptor electrònic prendrà la iniciativa de desconnectar després d’una interrupció d’energia. Quan s’encén l’energia, no funcionarà per si sol, heu de prémer el botó de control per connectar-vos.


D’aquesta manera s’evitarà que els aparells elèctrics s’utilitzin per a consums d’electricitat a llarg termini o causin accidents. El commutador de botons s'utilitza per tallar i connectar el circuit de control sobre l'aparell de baixa tensió. El corrent nominal és 5A. Per tant, el circuit controlat per l’interruptor del botó d’operació pertany al circuit de corrent petit.


push button switch


Huizhou Greetech Electronics es dedica a la fabricació de microinterruptors des de fa més de 13 anys, subministrant alta qualitat amb un preu raonable de microinterruptors per a clients i socis cooperatius de tot el món. Disposem de diversos microinterruptors, incloent polsador, interruptor bàsic, microinterruptor impermeable i interruptor de teclat mecànic, etc. per a visitar el nostre lloc web: www.greetech-switch.com  


Un parell de:No Següent:Feliç Any Nou del 2019