Greetech Micro Switch: temporada de flors de principis de març de la primavera

- Apr 04, 2019-

El parc Huizhou XianJuanHuazhou es troba al costat exterior de la riba del riu davant de la propietat immobiliària al llac Jinshan, districte de Huicheng, ciutat de Huizhou. El bonic afluent del riu Yangtze recorre tota l’àrea escènica de Xianhuahuazhou. El parc està dissenyat i construït segons l’estàndard “lloc turístic”. Amb el desenvolupament estàndard de Cultiu de Productes Agrícoles, visió del mar de flors, turisme de lleure i de vacances, liderant la transformació i millora del turisme rural i de la marca Huizhou, com a direcció de desenvolupament com a objectiu, és un dels projectes imprescindibles del paisatge marí a Huizhou. .


A principis de primavera de març, és un bon moment per a activitats a l'aire lliure. El mar de flors tan esperat és a la volta de la cantonada i no pot impedir el bon estat d'ànim dels visitants. Per descomptat, les activitats a l'aire lliure de l'equip de vendes de Greetech són indispensables.


greetech micro switches


Alt, elegant i heroic, és la imatge dels girasols del món. I el període de floració és només d’uns 20 dies, el 80% dels gira-sols del parc ja estan en plena floració.


De peu a la muntanya, mirant lluny, els girasols són a tot arreu. activitats a l'aire lliure un cop al mes per a l'equip de vendes de Huizhou Greetech Electronic, permetrà a tots no només fer exercici, sinó també augmentar els vostres coneixements, de manera que pugueu aprendre molta experiència social, millorar la consciència del treball en equip i permetre que els companys es coneguin millor. en el treball s’integren la ment i la natura de les persones i, a més, la salut física és el més important.


greetech micro switchHuizhou Greetech Electronics Co., Ltd és un dels principals fabricants i proveïdors de microinterruptors de la Xina, centrat en el disseny i fabricació d’interruptors mecànics diversos. Benvingut a tots per contactar amb nosaltres per obtenir més detalls.


Un parell de:Feliç Any Nou del 2019 Següent:Micro Switch Shanghai Munich Electronics Electronics