Com funcionen els interruptors límit

- Feb 20, 2020-

1. No controla directament el mecanisme de moviment, sinó que coopera amb altres interruptors (com els polsadors, etc.), i aconsegueix el propòsit de controlar el mecanisme de moviment mitjançant el control de l’encesa i la desviació d’altres interruptors.

Micro Switch1

2. S’instal·la al circuit auxiliar i el circuit principal es controla controlant en el circuit auxiliar (bobina de control, etc.).
3. Per a l'interruptor de límit mecànic, cal confiar en la força externa per fer contacte mecànic per accionar el senyal. Per tant, la posició del contacte del mecanisme en moviment i l’interruptor de limitació han de complir els requisits per assolir la finalitat de control.。

 

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. es compromet a produir tot tipus de microinterruptor impermeable, microinterruptor segellat, microinterruptor automàtic, microinterruptor, microinterruptor bàsic i interruptor de detecció. Com a fàbrica de microinterruptors professionals a la Xina, hem establert relacions de cooperació a llarg termini amb clients d’automoció i electrodomèstics de renom mundial. Benvingut al nostre lloc web per obtenir més informació sobre el microinterruptor: www.greetech.com/www.greetech-switch.com.


Un parell de:Com substituir el microinterruptor al ratolí Següent:Controlat cap endavant i invers del motor mitjançant microinterruptor