Quant en sabeu dels micro interruptors per a les panys de les portes del cotxe

- Mar 31, 2021-


Els micro interruptors impermeables s’utilitzen àmpliament en la vida diària de la gent o en la producció industrial, especialment en el control de les pistoles de càrrega per a vehicles de nova energia, com ara panys de portes i seients de cotxe.

Què és un microinterruptor per als panys de les portes del cotxe?

El microinterruptor de bloqueig de la porta del cotxe normalment fa referència al micro interruptor instal·lat a la porta del cotxe. És un tipus d’interruptor de porta que s’utilitza per detectar o detectar si la porta del cotxe, el pany infantil i el control central estan bloquejats al seu lloc. El seu principi de funcionament és respondre quan la porta del cotxe està tancada. Les parts mecàniques del microinterruptor tocaran la maneta de funcionament del microinterruptor. Quan es prem el mànec de funcionament, el circuit s’encén i es transmetrà un missatge a l’instrument per mostrar-lo. Si la porta no es tanca correctament, cal prémer-la a causa del càlcul del disseny de l'estructura. Sota el traç, el circuit del microinterruptor no s'encén i el missatge que apareix a l'instrument mostrarà un avís que la porta no s'ha tancat.

A causa de l'obertura i el tancament freqüents de la porta, és inevitable mullar-se quan es viatja en dies de pluja. Per tant, el microinterruptor utilitzat a la porta ha de tenir una funció impermeable i tenir les característiques d’una llarga vida útil.

El micro interruptor de pany de la porta del cotxe és un interruptor de detecció. Molta gent pensa erròniament que el pany de la porta és un microinterruptor. Això és incorrecte. El microinterruptor és un interruptor electrònic que s’utilitza per detectar si el pany de la porta està tancat.

Si el microinterruptor de pany de la porta es trenca, hi haurà conseqüències greus:

1. Si la porta no està tancada, no hi haurà cap alarma.

2. El més greu és aquest, la funció antirobatori d'aquesta porta no és vàlida. Si algú obre aquesta porta il·legalment, no s'emetrà cap alarma.

3. Després de treure la clau i baixar del cotxe, si els fars o els intermitents no estan apagats, no hi haurà so d'alarma.

4. Després d'obrir la porta remotament, estireu-la. Si col·loqueu la clau al cotxe en aquest moment, quan sortiu i tanqueu la porta, la porta es bloquejarà automàticament en aquest moment i s’activarà la funció antirobatori. Això ens resulta molt incòmode viatjar.

5. La bomba d’oli no té treballs preparatoris i és difícil començar!

Els errors més habituals i la solució de problemes dels panys de les portes del cotxe són:

La porta no es pot bloquejar amb normalitat;

La porta no es pot desbloquejar normalment;

La funció de bloqueig no és vàlida;

El pany de la porta té una gran força d'obertura;

Gran cop d'obertura del pany de la porta;

Anàlisi de la causa del bloqueig de col·lisió

La porta no es pot bloquejar amb normalitat;

La raó més freqüent és que l'estructura d'obertura interna i externa pre-tensa el bloc de pany, cosa que fa que el pany i el pany de bloqueig no puguin engranar-se normalment i que el pany de la porta no es pugui bloquejar normalment. En aquest moment, la mida relacionada del mecanisme d’obertura interna i externa es pot allargar per eliminar l’error.

La porta no es pot desbloquejar normalment;

Aquest motiu és just el contrari del problema de no poder bloquejar-se normalment. El motiu habitual és que la mida de la connexió és gran, cosa que la fa més petita per resoldre el problema. Aquest problema també es produirà quan la quantitat de bloqueig del bloqueig sigui gran. En aquest cas, canvieu el compromís. La quantitat es pot eliminar.

Quan es trenca el microinterruptor del pany de la porta, com el substituïm?

Hi ha dues solucions a aquesta situació, una consisteix a trobar una botiga 4S per reparar-la i substituir-la, i l’altra consisteix a canviar el microinterruptor manualment.

Si compreu un micro interruptor, n’heu de comprar un amb funció impermeable.

La nostra empresa ha desenvolupat recentment un micro interruptor G303 de 79 # mànecs per a panys de portes de cotxes. Un conjunt de panys de les portes del cotxe utilitza 2 interruptors G303. La informació de conversió d’interruptors es transmet al sistema de control de la llum del cotxe mitjançant l’aplicació del botó oblic push. Sensació suau de la mà, conversió sensible, alta precisió del traç, 100.000 cicles de vida elèctrica, provats pels clients i fabricats en massa.


micro switch for car door locks

Aquest interruptor impermeable G303 té una mida compacta petita, fàcil d’instal·lar, llarga durada, estructura compacta i alta fiabilitat. El rang de temperatura de funcionament és de -40 ℃ a 85 ℃. Es pot equipar amb diverses formes de terminals i es pot utilitzar per empènyer obliquament. Ha passat la certificació UL, ENEC, CQC, àmpliament utilitzada en la indústria de l’automoció, com ara panys de portes de cotxes, controladors de llum de cotxe.

Com a proveïdor professional d’interruptors d’acció ràpida, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. té uns 30 anys d’experiència OEM per a les millors marques mundials de&# 39. Esperem canviar i dissenyar productes. El commutador d'acció instantani Greetech&# 39 compleix el nivell de protecció IP67, és impermeable i resistent a la pols i es pot equipar amb diferents palanques segons els requisits del client. L'interruptor d'acció instantània és un component elèctric compacte que requereix estrictes requisits de fabricació.


Un parell de:Pot micro interruptor bàsic aplicada en ascensors Següent:Tens un micro interruptor que no funciona