Com triar el microinterruptor adequat

- Feb 19, 2020-

Pas 1: comprendre com afecta la mida del commutador a altres característiques

La mida és important a l’hora d’escollir un microinterruptor. La mida del commutador està directament relacionada amb les seves característiques, incloent-hi l’actual rang, el recorregut i la força de funcionament.

Consell: com més petita sigui la mida del commutador, més petit és el seu recorregut i la corrent que es pot interrompre.


Pas 2: comprendre els vostres requisits elèctrics

Els microinterruptors solen ser capaços d’interrompre el corrent de 5mA / 5VDC a 25A / 250VAC. A més dels requisits de càrrega, els contactes del commutador han de ser un dels tipus normalment oberts (NO) i normalment tancats (NC). Per als contactes NO, normalment no hi ha fluxos actuals entre els contactes. Quan l’interruptor està activat, els contactes es tanquen i el circuit està connectat. Per als contactes NC, la corrent sol fluir entre els contactes. Quan l’interruptor està activat, el contacte s’obre i el circuit s’obre.

 

Micro Switch


Pas 3: Penseu en les condicions ambientals

Els requisits mediambientals tenen un gran impacte en l’elecció dels microinterruptors, especialment en aplicacions que requereixen una alta fiabilitat, com ara control industrial i equipament mèdic. Comprendre les condicions ambientals de l'aplicació, inclosos els contaminants a l'aire que poden entrar a l'interruptor, el líquid on es troba el commutador i els requisits de temperatura de funcionament.


Pas 4: definiu els requisits de vida laboral

La fiabilitat del commutador és crítica. Un microinterruptor altament fiable es pot fer funcionar entre 10 i 20 milions de vegades abans de falles mecàniques. 50.000 a 100.000 operacions a càrrega màxima abans de falles elèctriques.


Pas 5: comproveu els requisits de certificació de l'agència

L'elecció d'un interruptor que compleixi diversos requisits elèctrics internacionals us pot ajudar a simplificar el disseny del producte per a diferents regions. Algunes principals certificacions estàndard inclouen la certificació UL als Estats Units, la certificació CUL o la certificació CSA al Canadà, la certificació ENEC a Europa i la certificació CQC a la Xina i la certificació KC a Corea del Sud.

 

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. està especialitzada en R + D i producció de diversos microinterruptors, interruptors automàtics, interruptors impermeables, commutadors de pressió, interruptors mecànics, etc. La producció anual d’interruptors i connectors és d’uns 250 milions de peces. Els productes s’utilitzen àmpliament en electrodomèstics, electrònica d’automòbils i altres indústries relacionades. Per obtenir més informació sobre microinterruptors, envieu un correu electrònic a mark-song@greetech.com o visiteu el nostre lloc web www.greetech-switch.com/www.greetech.com.


Un parell de:Diferències entre commutador de balancí i polsador Següent:El principi de funcionament i aplicació del commutador de pressió