Com substituir el microinterruptor al ratolí

- Feb 22, 2020-

1. Desenrosqueu el cargol a la part inferior del ratolí, obriu la caixa del ratolí i traieu la placa del circuit PCB.

 

2. Prepareu una soldadura. La temperatura del soldador s'ha de controlar per sota dels 300 graus. Després que la soldadura es fongui, el ferro de soldadura s'ha de separar del punt de soldadura el més ràpidament possible per evitar que les altes temperatures causin danys al PCB.

 

3. El microinterruptor del ratolí té normalment 3 pins, que es poden treure fàcilment després d’eliminar la soldadura als pins amb una ventosa.

 

4. Després d’extreure el microinterruptor antic, netegeu la soldadura restant de les juntes de soldadura de PCB. Tingueu en compte que la direcció del contacte del microinterruptor està marcada al PCB, així que no instal·leu el microinterruptor en la direcció equivocada.

 

5. Finalment, substituïu el PCB per la caixa inferior del ratolí per completar la substitució.

mouse switch

Com a fabricant professional de microinterruptors, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. s'especialitza en la producció de diversos microinterruptors, incloent: microinterruptors impermeables, microinterruptors estàndard, microinterruptors sense pols, petits interruptors micro, interruptors de pressió del vent, etc. Visiteu. el nostre lloc web. Per obtenir més informació sobre microinterruptors, visiteu el lloc web següent: www.greetech-switch.com/www.greetech.om o envieu un correu electrònic a mark-song@greetech.com.


Un parell de:Aplicació del microinterruptor en el temporitzador Següent:Com funcionen els interruptors límit