Unionwell&Greetech ha desenvolupat amb èxit els interruptors de portes frigorífiques de prova ATEX

- Feb 27, 2020-

La innovació és el principal motor per al desenvolupament.

Moltes felicitats a Unionwell& Greetech Electronics per donar el primer pas a la cadena de subministrament bàsica d'aparells frigorífics. Unionwell& Greetech va desenvolupar conjuntament l’interruptor de portes de refrigerador de prova ATEX.

L’interruptor de la porta del frigorífic s’ha utilitzat àmpliament com a element bàsic i indispensable per al control de la llum de la porta dels frigorífics.

Actualment, el nivell de protecció dels interruptors de portes frigorífiques al mercat només pot arribar a IP 54 i no pot complir els requisits de prova n explosió de tipus n per a components amb contactes.


botó 01 botó 02 botó 03

door switch1


Segons la demanda del mercat, Unionwell& Greetech Electronics se centra en la investigació tècnica, a través del pensament innovador, es basa en una forta indústria de desenvolupament i desenvolupament, després de la verificació de múltiples solucions innovadores de disseny, fem avenços avançats en una sola caiguda i, finalment, superem les dificultats tècniques i desenvolupem el mercat amb demanda urgent de productes que és el primer producte patentat mundial&# {39; el primer interruptor de portes de refrigeració tancat SWD, aquest producte està dissenyat de manera intel·ligent per complir els requisits impermeables i impermeables al nivell IP 67 i ha superat els rigorosos prova de certificació del nivell n-a prova d’explosió, aportant als clients productes d’alta qualitat que realment compleixen els requisits de la certificació a prova d’explosió.

Instrucció d’ordenació de l’interruptor de la porta SWD

frige door switch


Un parell de:Matèries que necessiten atenció en instal·lar microinterruptors Següent:Com utilitzar el micro Switch correctament