Micro Switch i impressora 3D

- Apr 09, 2020-

les impressores 3D (3DP) són una impressora sorprenent dissenyada per un inventor anomenat Enrico Dini. No només pot "Imprimir" un edifici complet, fins i tot es pot utilitzar en la nau espacial Imprimeix la forma de qualsevol element desitjat als astronautes. No obstant això, el que imprimeix la impressora 3D és el model de l'objecte i no es pot imprimir la funció de l'objecte.


 micro switch in 3d pinter


Els micro interruptors produïts per la nostra empresa poden ser aplicats en la impressora 3D, corrent: 0.1 A/3A/5A/16A; Si necessita impermeable i amb cable, pot triar G5F Series (IP64) i G5W11 sèrie (IP67); o sèries G10/G6/G5 no impermeables.

 waterproof micro switch

mini micro switch

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd produeix una gamma completa de micro interruptors. Els productes són àmpliament aplicats en l'electrònica automotriu i les indústries de l'aparell electrodomèstic. Hem establert relacions a llarg termini amb l'automoció de renom mundial i els clients de l'aparell de casa. Benvinguts a visitar la nostra pàgina web per a més detalls de micro Switch: www.greetech.com/www.greetech-switch.com.


Un parell de:Segellat del limitador DPDT Següent:Introducció de microinterruptors de sèries G 3 (2)