Micro Switch es pot aplicar a l'actuador elèctric

- Jan 19, 2021-

Micro Switch es pot aplicar a l'actuador elèctric

 

Què és un motor de vareta d'empenta?

El motor de la vareta d'empenta també s'anomena una vareta d'empenta elèctrica, que és un dispositiu d'accionament elèctric que converteix el moviment rotatiu del motor en el moviment recíproc lineal de la vareta d'empenta.

 

principi de treball:

Després que el motor és enganyós per l'engranatge, condueix un parell de cargols de fruits secs. El moviment rotatiu del motor es converteix en un moviment lineal, i la rotació cap endavant i inversa del motor s'utilitza per completar l'acció de la vareta d'empenta. Per exemple, accions complexes com la rotació i el tremolament poden ser completades per diverses palanques, rockers o enllaços. En canviar la longitud del braç de la palanca, el traç es pot augmentar o ampliar.

 

Classificació d'actuadors elèctrics:

1. Segons el tipus de cargol: tipus de cargol trapezoïdal, tipus de cargol de bola, tipus de cargol de bola planetària, etc.

2. Segons el tipus de motor: tipus de motor DC, tipus de motor AC, tipus motor pas a pas, tipus de motor servo, etc.

 

Es pot utilitzar com a màquina executiva en una varietat de processos tecnològics senzills o complexos per aconseguir el control remot, el control centralitzat o el control automàtic. Les petites barres d'empenta elèctriques generalment utilitzen barres d'empenta elèctriques DC, perquè el corrent directe és més segur que el corrent altern.

 

L'objectiu principal:

L'actuador elèctric és un dispositiu d'accionament auxiliar de propòsit general, que es pot utilitzar àmpliament en indústries mèdiques, de mobles, llar, electrònica, energia elèctrica, maquinària, metal·lúrgia, transport, mineria, petroli, química, elevació, transport, construcció, gra i processament d'aliments. Disseny nou i exquisit, de mida petita, d'alta precisió, sincronització completa, bon rendiment autobloquejos, sanejament, accionament directe del motor, sense necessitat de font d'aire de canonades, circuit de petroli, ara s'utilitza àmpliament en línies de producció, automòbils, obertures de finestres de ventilació, indústria militar i escenari, tèxtil, tractament d'aigües residuals i altres equips industrials.

 

L'actuador elèctric té les característiques de rendiment fiable, acció sensible, funcionament estable, la mateixa força d'empenta i tracció, i una bona adaptabilitat ambiental. Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia socials modernes i la millora del nivell de vida de les persones.

 

L'aplicació d'actuadors elèctrics ja no es limita a les aplicacions en l'àmbit industrial, sinó que s'utilitza més en la vida, i s'utilitza àmpliament en equips mèdics i equips sanitaris, edificis intel·ligents i instal·lacions domèstiques, i en la indústria de l'automòbil.

 

Precaucions per a la selecció

La selecció de varetes elèctriques d'empenta es pot seleccionar d'acord amb aplicacions específiques per satisfer diferents requisits. En diferents entorns, qualsevol combinació de barres d'empènyer i motors, accessoris de funció especial, i diferents combinacions de barres d'empenta elèctriques tenen diferents funcions i camps d'aplicació. La selecció de varetes elèctriques es resumeix de la manera següent:

 

1. Per a una mica d'empenta simple i tirar, podem utilitzar motors ordinaris i cargols trapezoïdals per treballar. En general, es pot utilitzar per realitzar empenta simple i tirar d'objectes i requerir aplicacions de baixa precisió.

 

2. Si vostè està treballant en un entorn estable, l'actuador elèctric requereix una petita empenta, mida petita, tranquil·litat i funcionament suau. La vareta d'empenta elèctrica és conduïda per motor d'imant permanent de 24V / 12V DC, aliatge d'alumini o tija de transmissió d'acer inoxidable. Aquest tipus de vareta elèctrica s'utilitza principalment en llits d'infermeria elèctrica, llits de funcionament, llits de tracció, cadires dentals, llits de massatge, cintes de córrer, equips de fitness i tractament mèdic En la indústria de l'equip, està equipat amb funció de protecció de sobrecàrrega i bateria de còpia de seguretat incorporada.

 

3. Si es troba en entorns relativament exigents, com quan hi ha certs requisits de precisió, eficiència i rapidesa, podem configurar potentiòmetres, retroalimentació hall, etc., o utilitzar servomotors o steppers. El cost d'aquests motors és relativament elevat quan es combina, però la seva precisió i eficiència també són molt altes, i els requisits per al personal d'instal·lació i manteniment també són molt elevats.

 

4. Els camps d'aplicació de varetes elèctriques són els mateixos, però diferents productes tenen diferents requisits tècnics per al mateix tipus de barres elèctriques d'empenta. Per tant, és molt important triar les especificacions de la vareta elèctrica adequada. Com triar una vareta d'empenta elèctrica depèn de l'empenta. , Traç, silenci, mode cicle de treball, mode de control, accessoris d'instal·lació i altres factors.

 


Micro Switch can be Applied to Electric Actuator


L'estructura interna de la vareta elèctrica

El 90% de les barres d'empenta elèctriques lineals tenen un interruptor de límit incorporat, que pot aturar automàticament l'actuador al final del traç de l'actuador, ja sigui en la posició estesa o en la posició retractada. Altres components principals inclouen caixa de canvis, cargol de plom i femella d'empenta de límit. Una vegada que arriba al final del traç (estès o retret), l'interruptor límit també es pot duplicar. L'engranatge s'utilitza simplement per reduir la velocitat del motor DC, augmentant així la força del parell. Quan es converteix en moviment lineal pel cargol de plom, també proporciona més força lineal. Com era d'esperar, com més baix sigui l'engranatge, més baixa serà la força, però més alta serà la velocitat. Canviar aquests engranatges és la nostra manera de proporcionar diferents velocitats i forces per a tots els actuadors elèctrics.

 

Una de les parts més importants de l'actuador elèctric està construïda al final del micro commutador límit. Aquests són molt importants perquè sense ells, l'actuador intentarà seguir movent-se fins i tot quan arribi al límit de viatge. El resultat serà una fallada mecànica interna, possiblement una cremada fora del motor DC, perquè encara vol seguir girant.

 

El mètode utilitzat en la vareta d'empenta elèctrica per aturar el moviment de l'eix de vareta d'empenta elèctrica al final de cada cop és tallar la potència del motor de CORRENT continu quan el límit s'activa mitjançant l'ús d'un micro interruptor. Hi ha díodes en el micro interruptor, el que li permet invertir la polaritat per canviar la direcció, fins i tot si l'interruptor límit s'activa, el motor pot córrer al revés. El díode funciona com un carrer d'anada. Per tant, l'electricitat només es pot propagar en una direcció a través del díode, no a l'inrevés. Una vegada que l'eix d'accionament es retreu i ja no toca l'interruptor del límit d'extensió, l'electricitat passa a través de l'interruptor límit de nou, permetent el moviment en ambdós sentits.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd es compromet a produir i innovar diversos micro interruptors. Per a més detalls, si us plau visiti la nostra pàgina web: www.greetech-switch.com / www.greetech.com


Un parell de:Quines proves de prova realitzarà el microinterruptor? Següent:Anàlisi de material principal de Micro Switch