Micro Switch Shanghai Munich Electronics Electronics

- Mar 14, 2019-

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd és un fabricant professional de components electrònics, fàbrica i proveïdor amb més de 30 anys d'experiència OEM i ODM. Ens centrem en microinterruptor, interruptor de límit, interruptor electrònic, interruptor de diapositives i fabricació d'interruptors mecànics. Aquest any, voldríem participar a l’Exposició Electronica 2019 de Xangai per exposar els nostres micro-interruptors recentment desenvolupats per a control automobilístic i interruptors mecànics ultra prims, etc.

 

_B0(0T$LVLUL9BG{~R]]A1G


Benvingut a visitar el nostre estand: C1.1760, del 20 al 22 de març a Shanghai New International Expo Center. Greetech exhibirà els últims interruptors elèctrics que dissenyem al món.


Tant de bo us podrem conèixer allà i tenir una discussió detallada sobre els microinterruptors. A més, visiteu el nostre lloc web: http://www.greetech-switch.com / www.greetech.com i comprendreu millor la nostra categoria de productes.

 


Un parell de:Greetech Micro Switch: temporada de flors de principis de març de la primavera Següent:Aplicacions impermeables de microinterruptors G5W