Micro Smart Smart Home Application

- Feb 15, 2019-

La il·luminació és l'última gran categoria de llars intel·ligents. Els sistemes d'il·luminació intel·ligent moderns ja no es limiten a les bombetes de llum comunament utilitzades, sinó que poden controlar l'ocupació i la quantitat total de llum natural a la llar i es programen segons el mode per proporcionar un equilibri entre el medi ambient, la seguretat i l'estalvi d'energia.


Igual que els equips de calefacció i refrigeració intel·ligents, aquests sistemes d’il·luminació intel·ligent els utilitzen per obtenir estalvis de costos tangibles per atraure els consumidors. Els productes d’il·luminació intel·ligent inclouen sensors per controlar l’ocupació (moviment) i la llum del dia, interruptors de llum sense fils i de comunicació i reguladors i mòduls temporitzadors programables.


micro switch


Tot i que tots aquests dispositius poden confiar en el programari, tots necessiten el maquinari, com ara commutadors, per al funcionament correcte. Les interfícies típiques de l’operador inclouen commutadors DIP per a interruptors de llum sense fil codificats i sensors, i micro commutadors per a mòduls de paret, temporitzadors i reguladors. Els micro interruptors utilitzats en aquestes aplicacions requereixen una petita mida i una llarga vida útil. També és important poder aconseguir la textura que satisfaci les necessitats del client personalitzant el sentit del tacte (so i sentir).


Un parell de:Aplicacions impermeables de microinterruptors G5W Següent:La funció del deshumidificador de micro commutador