Habilitats de soldadura per microinterruptors

- Dec 24, 2020-

Com soldar el microinterruptor? Greetech Electronics us explicarà algunes habilitats de soldadura a continuació.

1. La soldadura per onades dels pins té els avantatges de baix preu, temps i esforç. Desavantatges: a mesura que els components actuals es fan més petits i els PCB es fan més densos, ha augmentat la possibilitat de pont i curtcircuit entre les juntes de soldadura.

2. La soldadura manual del microinterruptor té l’avantatge d’agafar amb precisió la soldadura de cada component, però l’inconvenient és que requereix massa temps i requereix molta mà d’obra.

3. Soldadura de reflux SMD. L'avantatge d'aquest procés és que la temperatura és fàcil de controlar, es pot evitar l'oxidació durant el procés de soldadura i el cost de fabricació és més fàcil de controlar. L’inconvenient del microinterruptor petit és que la caiguda de soldadura també es produirà durant el procés de calefacció per soldadura.

Aquesta situació es produeix tant en el preescalfament com en la calefacció principal. Quan la temperatura de preescalfament oscil·la entre deu i 100, és un dels components de la soldadura. El dissolvent reduirà la viscositat i sortirà. Si el flux de sortida tendeix a ser fort, extreu simultàniament les partícules de soldadura de les partícules que contenen or fora de la zona de soldadura i, si no poden tornar a la zona de soldadura durant la fusió, també formarà boles de soldadura de retenció.Micro Switch Welding Skills

A causa de la seva petita mida, diversos engranatges i una bona sensació d’uniformitat en la força del dial, s’ha utilitzat àmpliament en molts camps, com ara els electrodomèstics. Amb la millora contínua del nivell de vida de&# 39, aquests electrodomèstics s’actualitzen cada cop més ràpidament i el nombre de les seves necessitats serà cada cop més gran. Aquesta és també la direcció del màxim potencial perquè siguem optimistes sobre les seves perspectives de desenvolupament.

A causa de la creixent demanda de microinterruptors petits, Greetech Electronics s'ha tornat cada vegada més estricta quant a la quantitat i la qualitat de producció. Presta atenció a la quantitat i garanteix una bona qualitat. També proporciona bons preus i servei postvenda. .

Tenim més de 30 anys d’experiència en OEM i ODM. Som especialistes en el disseny i fabricació de diversos interruptors elèctrics, inclosos microinterruptors, interruptors basculants, pressostats, interruptors de límit i interruptors de teclat mecànics. Benvingut en contacte amb nosaltres per obtenir informació més detallada sobre els interruptors elèctrics. Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre el microinterruptor:http://www.greetech.com/o béhttps://www.greetech-switch.com/i envieu un correu electrònic a: mark-song @ greetech .com


Un parell de:Quines són les peces del circuit de seguretat de l'ascensor Següent:Anàlisi de principis del commutador de límit