Anàlisi de rendiment del micro commutador

- Oct 15, 2020-

Els productes de microinterruptors nacionals segueixen dominats per productes d’entrada i de gamma mitjana, però algunes empreses llancen més models amb un rendiment elèctric i mecànic més elevat per avançar al mercat de gamma alta.

Els micro interruptors es poden dividir en bàsics, petits i ultra-petits segons la seva mida. Segons el corrent nominal, es divideix en tipus ordinari, de corrent continu, de corrent petit o de corrent gran. Segons el nombre de pols i la posició tancada, es pot dividir en SPST, SPDT, SPCO / SPTT, DPST, DPDT i DPCO.

El microinterruptor té una vida útil mecànica de 30.000 a 10 milions de vegades. La vida útil típica és de 100.000, 200.000, 500.000, 1 milió, 3 milions, 5 milions i 8 milions de cicles. El corrent nominal actual dels productes principals és de 3-10A i el voltatge és de 30-200V.

miniature micro switch


El nostre treball de recerca i desenvolupament actual consisteix principalment a millorar la durabilitat i el rang de temperatura de funcionament del producte i a allargar la vida útil del commutador. En termes de vida mecànica del producte, en general és superior a un milió de vegades. La força màxima de funcionament de la sèrie G3 de Huizhou GreetechElectronics Co., Ltd. és de 130 gf. Els productes tenen una àmplia gamma d’usos, cosa que fa que la indústria de microinterruptors de la Xina&# 39 mantingui la seva vigorosa vitalitat. Els micro interruptors de la sèrie G3 s’utilitzen sovint en automòbils i electrodomèstics.

Com a proveïdor de serveis de fabricació de productes de components electrònics a gran escala a la Xina, Huizhou GreetechElectronics ha pres la iniciativa de la indústria per aprovar la certificació nacional d’empresa d’alta tecnologia. L’àmbit professional del negoci inclou: microinterruptor de precisió, interruptor d’automòbil, interruptor impermeable i diversos productes de metall i plàstic de precisió.


El disseny, fabricació, venda i servei de diverses sèries de productes s’integren per completar el subministrament als mercats de gamma mitjana i alta. Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre el microinterruptor:https://www.greetech.com/o béhttps://www.greetech-switch.comi envieu un correu electrònic a:mark-song@greetech.com


Un parell de:Prémer interruptors botó en equips mèdics Següent:Llums intel·ligents i micro interruptors