Precaucions per a l'ús de micro interruptors de subminiatura

- Dec 21, 2020-

Les característiques de la subminiatura micro interruptor: petit, petit espai, i molt sensible. Molts productes d'alta tecnologia, especialment els productes electrònics, tenen micro interruptors. El micro interruptor també va portar les seves característiques a l'extrem. A causa de la seva petita grandària, té un gran efecte. Els fabricants corresponents produïen productes més bonics.


Per exemple, els telèfons mòbils ultrafins més prims i prims avui en dia, és precisament a causa de l'existència de micro-interruptors que la seva aparença es torna cada vegada més bonica, i el seu volum es torna més lleuger i lleuger.

 

1.Si us plau, no l'utilitzeu sota la condició d'aplicar contínuament vibració i xoc al petit micro interruptor. La generació de pols d'abrasió pot causar fallades de contacte, disfuncions i vida escurçada. A més, si s'aplica una vibració excessiva o xoc, el contacte pot funcionar malament, enganxar o ser danyat. Instal·leu-lo en una direcció on no es produeixi ressonància i on no hi hagi vibració ni impacte.

 

2.Si us plau, no l'utilitzeu en un entorn amb gas sulfur, amoníac, àcid nítric, clor i altres gasos nocius i alta temperatura i humitat. En cas contrari, es poden produir disfuncions com danys a causa del mal contacte i la corrosió dels contactes.

 

1. Sobre la fixació del cos de l'interruptor

1). En fixar el cos principal d'un petit micro interruptor, utilitzeu cargols petits M2 per fixar-lo en una superfície llisa amb un parell de 0.098N·m o menys. A més, per evitar que els cargols afluixin, es recomana utilitzar rentadores al mateix temps.

2). Tingueu en compte que el cos d'acció no ha d'exercir directament força sobre el botó o excitar en l'estat lliure, i exercir força sobre el botó en la direcció vertical durant l'ús.

3). La configuració de l'operació després de l'operació es basa en el valor de l'O.T. de 70[%] o més. En el cas d'un interruptor, no estableixi l'òrgan operatiu en la posició límit de funcionament, per tal d'evitar l'obertura i tancament i sobreactuació causada per l'impacte i escurçar la vida.


Precautions for the Use of Subminiature Micro Switches

 

2. Sobre el canvi de característiques de l'acció

Pel que fa al canvi en les característiques operatives del petit micro commutador, encara que canviï dins del ±20[%] del valor de l'especificació característica de funcionament, no hauria de causar un mal funcionament.

 

3. Pel que fa a les operacions de soldadura

En el cas de la soldadura a mà, utilitzeu una temperatura elèctrica amb ajust de temperatura de 320 ° Cmax.) per completar el treball en un termini de 3 segons, i aneu amb compte de no aplicar la força al terminal durant l'obra.

 

4. Es recomana utilitzar tipus de circuit de baixa potència (contacte revestit d'au) quan s'utilitza sota petit corrent i tensió.

 

5, el medi ambient

No utilitzar-lo ni emmagatzemar-lo en llocs on hi hagi una mala influència en els contactes, gas corrosiu, silici, etc., o llocs amb molta pols.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd es compromet a produir i innovar diversos micro interruptors. Per a més detalls, si us plau visiti la nostra pàgina web: www.greetech-switch.com / www.greetech.com


Un parell de:Procés d'emmotllament d'injecció de Micro Switch Següent:Quines són les peces del circuit de seguretat de l'ascensor