El contacte determina la qualitat del micro interruptor

- Dec 19, 2020-

La qualitat del micro interruptor rau en els contactes en gran mesura.
Actualment hi ha tres tipus principals de contactes, aliatge de níquel platejat, aliatge de cadmi platejat i plata pura.

 

L'aliatge silver-nickel és un material de contacte ideal en l'actualitat, amb bona conductivitat i duresa, i no és fàcil d'oxidar i oxidar. Els contactes d'aliatge silver-cadmium interruptor de vibració també són millors en altres aspectes, però l'element cadmi és un metall pesant, que és perjudicial per al cos humà d'una banda, d'altra banda, no és idealment compatible amb la plata, i formarà petites partícules metàl·liques de cadmi a la superfície del contacte, l'arc elèctric es pot dibuixar quan es realitza electricitat.

 

Plata de llei en realitat no és adequat com un contacte. La conductivitat és realment bona, però la textura de la plata de llei és relativament suau, i és fàcil oxidar interruptors normalment tancats. La textura és suau. Si hi ha més contactes a l'interruptor, es deformarà. Molts, taques d'òxid també són fàcils de generar calor, és fàcil cremar els contactes.


The Contact Determines the Quality of Micro Switch

 

Els punts de contacte de les peces conductives durant el procés de commutació del micro commutador disposen de models amb majors propietats elèctriques i mecàniques i valor afegit, que avancen al mercat de gamma alta.

 

 

Com a proveïdor de serveis de fabricació de productes de components electrònics a gran escala a la Xina, Huizhou Greetech Electronics ha pres el lideratge en la indústria per aprovar la certificació nacional d'empresa d'alta tecnologia.


L'àmbit de negoci professional inclou: micro interruptor de precisió, interruptor d'automòbil, interruptor impermeable i diversos productes de metall i plàstic de precisió. El disseny, fabricació, venda i servei de diverses sèries de productes s'integren per completar l'oferta en els mercats de gamma mitjana i alta. Benvingut a visitar la nostra pàgina web per a més detalls de micro interruptor:https://www.greetech.com/Ohttps://www.greetech-switch.comi enviar un correu electrònic a:mark-song@greetech.com   

 


Un parell de:Saps com construir un micro interruptor? Següent:Anàlisi de materials de Micro Switch