La funció de la greix de contacte del microinterruptor

- Dec 22, 2020-

En els diversos contactes de productes electrònics i productes elèctrics, els lubricants poden tenir un paper important en la protecció, la reducció del desgast, la supressió de l’arc i l’extensió de la vida útil. els lubricants elèctrics estan especialment dissenyats per a contactes electrònics, interruptors elèctrics i motors. Lubricants especials dissenyats per a productes electrònics i elèctrics com a commutadors i raspalls, plaques de connexió elèctrica i components electrònics endollables.

Avantatges de rendiment del greix de contacte per commutador automotriu:

1. Millorar la conductivitat elèctrica dels interruptors elèctrics, protegir els contactes i allargar la vida útil;

2. Té una bona protecció contra incendis;

3. Excel·lent resistència al desgast, a l'abrasió, a l'oxidació, a la combustió i a la corrosió;

4. L'excel·lent capacitat de lubricació de l'interruptor fa que tingui una sensació de funcionament suau i de baix soroll.

El greix de contacte del commutador pot millorar efectivament l’estat de lubricació de cada superfície de fricció de l’interruptor, reduir la generació d’arcs, protegir eficaçment l’interruptor del cotxe, ampliar la vida útil de l’interruptor, mantenir el rendiment de l’interruptor i augmentar la sensació de funcionament del commutador. Pot tenir un paper important.


The Function of the Contact Grease of the Micro Switch


Hi ha molts tipus d’aparells electrònics, tant tradicionals com antics, i apareixen nous productes constantment. S'utilitza àmpliament en diversos camps, com ara la indústria química del maquinari, la fabricació de maquinària, el transport, els electrodomèstics i la vida quotidiana. El desenvolupament de la indústria d'electrònica i electrodomèstics ha provocat contínuament noves reformes tecnològiques, que han contribuït a millorar la qualitat de vida de les persones.

Com a proveïdor de serveis de fabricació de productes de components electrònics a gran escala a la Xina, Huizhou Greetech Electronics ha pres la iniciativa de la indústria per aprovar la certificació nacional d’empresa d’alta tecnologia.


L’àmbit professional del negoci inclou: microinterruptor de precisió, interruptor d’automòbil, interruptor impermeable i diversos productes de metall i plàstic de precisió. El disseny, fabricació, venda i servei de diverses sèries de productes s’integren per completar el subministrament als mercats de gamma mitjana i alta. Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre els detalls del microinterruptor:http://www.greetech.com/o https://www.greetech-switch.com/ i envieu un correu electrònic a:mark-song@greetech.com


Un parell de:Un dels punts importants perquè el microinterruptor ampli la vida de la greix Següent:Quines proves de prova realitzarà el microinterruptor?