La velocitat i freqüència de funcionament del microinterruptor

- Feb 13, 2020-

La configuració de la freqüència de funcionament i la velocitat del microinterès afectarà el rendiment del commutador. Tingueu en compte el següent.

· Si la velocitat de funcionament és extremadament lenta, la commutació de contactes serà inestable, cosa que pot provocar un mal contacte i soldadura.

· Si la velocitat de funcionament és extremadament ràpida, es convertirà en una acció d’impacte, que reduirà la vida del commutador.

· Si la freqüència de funcionament és alta, és possible que la connexió de contactes no es mantingui.。

· La freqüència de funcionament és extremadament baixa (menys d’una vegada / mes), es pot generar una pel·lícula d’òxid a la superfície de contacte, provocant un contacte deficient.

La velocitat de funcionament permesa i la freqüència de funcionament admissible són indicadors importants que s'utilitzen per indicar la fiabilitat del commutador.


 Micro Switch catalog


Huizhou Guantai Electronics Co, Ltd, com a fabricant professional de microinterruptors. L’empresa es va fundar el 2007. Els principals productes comercials són l’R + D i la producció: diversos microinterruptors, interruptors automotors, interruptors impermeables, presostats, interruptors mecànics. Els productes s’utilitzen àmpliament en electrònica d’automòbils, electrodomèstics i àmbits industrials. Tots els productes han obtingut importants certificacions de seguretat global. L’empresa té una forta resistència tècnica i el principal personal d’R + D té 8-20 anys d’experiència en R + D en la indústria dels connectors de commutadors. Benvingut a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre microinterruptors: www.greetech.com/www.greetech-switch.com.


Un parell de:Aplicació de l’interruptor rotatiu Següent:Aplicació de rentaplats Micro Switchin de la sèrie G5