Aplicacions impermeables de microinterruptors G5W

- Jan 12, 2019-

Greetech Electronics pren la qualitat dels productes com a vida de l’empresa des de la seva creació el 2007. Ens dediquem a ser no només un proveïdor de microinterruptors professionals, sinó un gran proveïdor amb innovació per a una marca coneguda mundialment. Actualment, hi ha més de 200 patents reconegudes pel ministeri i aquestes noves patents contribueixen molt al creixement de vendes de Greetech. El 2014, Greetech està aprovat com a empresa d'alta tecnologia per la seva forta competència en R + D.


Nom de la marca: ZING EAR, Lloc d’origen: Guangdong, Xina (Terra continental), Número de model: G5W11 series

Aplicació: s'utilitza principalment en electrodomèstics, dispositius electrònics, equips automàtics, electrònica automàtica, equips agrícoles, equipaments d'oficina, etc.

 

waterproof micro switch

waterproof micro switch factory

Productes Acabats

 

Greetech Electronics és una fàbrica professional amb més de 30 anys d’experiència OEM i ODM a la Xina, aposta per microinterruptors, microinterruptors impermeables, fabricació d’interruptors de teclat, etc. Diferents dels altres tallers de microinterruptors, Greetech Electronic acostuma a ser més experiència i centrada en diferents. qualificació i tensió, aplicació diversa. Per exemple, equips elèctrics, control automàtic i electrodomèstics.

 


Un parell de:Micro Switch Shanghai Munich Electronics Electronics Següent:Micro Smart Smart Home Application