Definició del micròfon impermeable

- Dec 24, 2018-

Actualment, els equips elèctrics s'actualitzen ràpidament, i diversos interruptors s'actualitzen i milloren constantment, la qual cosa fa que la nostra vida sigui més convenient. El micròfon micro té el petit espai de contacte.


També és el que anomenem interruptors sensibles, amb la millora de la consciència de la seguretat de les persones, presten més atenció al rendiment protector de l'interruptor, llavors el micro interruptor té un microxiptador impermeable? és clar. Aquí teniu una breu introducció al que és un interruptor micro impermeable. A continuació es mostra la definició d'un interruptor micro impermeable.


waterproof micro switch


 

L'interruptor micro impermeable és una estructura de contacte que té un minut de contacte i un mecanisme d'acció ràpida i realitza una operació de commutació amb un cop predeterminat i una força predeterminada, i està coberta amb una carcassa i un interruptor impermeable amb una barra d'accionament fora del mateix. . Hi ha contactes: en el tipus de commutador micro impermeable, en comparació amb el commutador de semiconductors amb les característiques de l'interruptor micro impermeable, la funció de l'interruptor es realitza mitjançant l'interruptor mecànic del contacte.


Per obtenir més informació sobre el micro interruptor impermeable, no dubteu a contactar amb nosaltres a mark-song@greetech.com

Un parell de:Activitats a Orly Garden Happy Village Següent:Interruptor de portes / sèrie SWP